Projektzáró rendezvény

GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2017-00088

Decemberi projektzáró rendezvényünket 2021 márciusára halasztottuk abban a hiszemben, hogy az őszi koronavírus-hullám lecsengésével kedves vendégeinket személyesen is vendégül láthatjuk vadonatúj orosházi fejlesztőközpontunkban.

Sajnos a tavaszra remélt enyhítő intézkedések helyett március 8-tól újabb szigorításokkal kellett szembenéznünk, így minden előkészületünk dacára, legnagyobb szívfájdalmunkra rendezvényünket az online térbe kellett áttennünk.

Várjuk Önöket március 12-én, pénteken 19:30-tól nyilvános internetes zárórendezvényünkre, ahol a távolból, virtuálisan mutatjuk be Önöknek fejlesztőközpontunkat, továbbá vadonatúj szoftverünket, az Assetliftert.

SZOFTVERÜNK

Fejlesztőközpontunk

Projektünk keretében egy innovatív, mesterséges intelligencia alapú szoftvertermék prototípusát valósítottunk meg. A rendszer komplex szolgáltatások értékesítéséhez nyújt széles körű támogatást, beleértve az AI-támogatású, keresletfüggő dinamikus árazást, illetve a komplex kapacitásmenedzsmentet is.

Projektünk keretében egy korszerű és alacsony energiaigényű irodaépületet valósítottunk meg a cégünk központjának közvetlen szomszédságában fekvő telken, az Orosháza, Dózsa György u. 11. szám alatt.

Rendezvényünk programja

Időpont: 2021. március 12. 19:30
A rendezvényhez hozzáféréshez biztosító linket ezen (assetlifter.com) a weboldalon találja meg a rendezvény kezdési időpontjában. Amennyiben a link nem jelenik meg, kérjük frissítse böngészőjében az oldalt.

  • 19:30-19:40 Köszöntő és megnyitó
    Szabó Adrienn
  • 19:40-20:05 Kővári Tamás
    Az Assetlifter platform bemutatása
  • 20:05-20:15 Megbeszélés és zárszó

Amennyiben rendezvényünkkel kapcsolatban bármely kérdése lenne, kérjük, forduljon bátran hozzánk a következő űrlap segítségével.

Kapcsolatfelvétel