Kinek ajánljuk?

PXMCloud felhő alapú megoldásunkat a dinamikusan növekvő vagy növekedni kívánó magánorvosi szolgáltatók számára fejlesztettük ki. Rendszerünk hasznos segítséget nyújt akkor, ha már nem látja át az ügyfélkezelés minden részletét, javítani kívánja kapacitásai kihasználtságát, valamint szolgáltatásai minőségét és jövedelmezőségét.

  • Ha vállalkozása kockás papírral vagy Excel-táblákkal már nem áttekinthető
  • Ha dinamikusan fejlődik, vagy szolgáltatási körét jelentősen bővíteni kívánja
  • Ha egynél több telephelyet kíván üzemeltetni
  • Ha jelentősen javítani kívánja szolgáltatási minőségét
  • Ha kollégái megosztott helyszíneken dolgoznak (pl. call center máshol van)

Rendszerünk előnyei

Segítünk, hogy hatékonyabban, nyereségesebben és kevesebb súrlódással működjön vállalkozása, és közben betegei is elégedettebbek legyenek.

Jobb erőforrás-kihasználás

Lássa át egyetlen szempillantás alatt erőforrásai – munkatársai, helyiségei, eszközei – kihasználtságát, teljesítményét, jövedelemtermelő képességét. Töltse fel foglalási listáját a lehető leghatékonyabban, üresjáratok nélkül, az előre megadott erőforrás-kihasználási logika szerint.

Minőségi ügyfélkiszolgálás

Kínáljon fel azonnal foglalható időpontokat ügyfeleinek, akár órákkal a vizsgálat előtt is. Történjen bármi, ügyfeleit rendszerünk automatikusan tájékoztatja. A strukturált folyamatok miatt pedig egyetlen betegéről sem feledkezik meg, miközben a foglalás változásait rendre visszakövetheti.

Új árazási lehetőségek

Egy vizsgálatnak nem kell feltétlen mindig ugyanannyiba kerülnie: rendszerünk segítségével árazza be vizsgálatait eltérően telephelytől, napszaktól vagy éppen a vizsgálatban részt vevő munkatárstól függően. Indítson időzített akciókat, vagy adjon pontosan nyomon követhető egyedi kedvezményeket.

Célzottabb marketing

Mérje, elemezze, szegmentálja ügyfeleit rendszerünk segítségével. A menthető egyedi szűrők segítségével egyedi ügyféllistákat készíthet, melyeket rögtön exportálhat is marketingakcióihoz. Kösse össze online kampányait a rendszerből nyert tranzakciós adatokkal, így mérve pontosan azok hatékonyságát.

Pontosabb vezetői információk

Tájékozódjon valós időben vállalkozása működésének és jövedelemtermelő képességének minden aspektusáról a rendszerünk által kínált számtalan lehetőség segítségével: havi, heti és napi foglalási nézetek, erőforrás-kihasználtsági nézet, grafikus vezérlőpult vagy bármely idősávra lekérdezhető, beépített riportok Excel-exporttal.

Gyorsabb betanulási idő

Vége a fejben tartott tudás időszakának – rendszerünk segítségével az újonnan felvett adminisztrációs vagy call-centeres munkatársak órákon belül munkába állhatnak, hiszen nem tudnak hibákat elkövetni. A munkatársak fejlődését pedig többszintű jogrendszer támogatja, hogy a növekvő felelősség növekvő jogkörrel is járjon.

Kevesebb lemondott időpont

A transzparens és valós idejű foglalási folyamat segítségével betegei mindig pontos információkat kapnak és jól tájékozottak lesznek, így csökken a lemondások vagy meg nem jelenések aránya.

Kevesebb adminisztráció

Rendszerünk működése közben minden adatot pontosan, visszakövethető módon rögzít, így nincs szükség a foglalási vagy ügyfélkezelési folyamatok külön adminisztrálására.

A felhőből, egyszerűen

A PXMCloud bárhonnan azonnal használható, hiszen csak internet és PC, tablet vagy mobil kell hozzá, nem kell programot telepíteni, beállítani.

Bárhol, bármikor

Rendszerünk bárhonnan elérhető a nap 24 órájában, csupán internet-kapcsolat kell hozzá – felejtse el a helyi hálózatot vagy VPN-t!

Nincs telepítés

Nem kell semmilyen szoftvert telepíteni vagy beállítani, a PXMCloud használatához csupán egy böngészőprogram kell.

Mobil hozzáférés

Rendszerünket nem csupán számítógéppel, de akár tablettel is elérheti, míg egyes funkciókat akár mobiltelefonján is használhat.

Biztos és robusztus

Rendszerünk alapja a biztonságos és robusztus JAVA-technológia, míg az interneten utazó adatok biztonságát SSL titkosítás védi.

Kíváncsi a PXMCloud nyújtotta lehetőségekre? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy kollégánk személyes bemutatót tarthasson Önnek a rendszer nyújtotta lehetőségekről.

Kérjen bemutatót!